ARQ als werkgever

Samen impact maken

Bij ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum zijn onze waarden de kern van wie we zijn en wat we doen. Al 50 jaar helpen we getroffenen van ingrijpende gebeurtenissen. Samen met een team van circa 450 bevlogen en gepassioneerde professionals geeft ARQ mensen, organisaties en samenlevingen wereldwijd hoop in tijden van crises. We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin onze waarden centraal staan: 

Verbindend: bij ARQ leggen we verbinding tussen wetenschap en praktijk. We werken nauw samen met onze patiënten en hun naasten, met zorgprofessionals, organisaties en met overheden. En bij ARQ weten we: als je geen verbondenheid voelt met degene tegenover je, dan heb je geen draagvlak voor behandeling, training of advies. Ook binnen onze organisatie is verbinding met elkaar essentieel. We vinden het belangrijk dat collega's zich welkom en gewaardeerd voelen, want alleen samen maken we het verschil. 

Hoopgevend: bij ARQ willen we hoopgevend zijn in ons werk. We bieden onze patiënten en cliënten hoop en moedigen hen aan om te geloven in hun eigen kracht en mogelijkheden. We bieden hoop in tijden van crises door de weg te wijzen met onze kennis en advies. Ook geloven we sterk in preventie. We leren bedrijven en overheden wat ze kunnen doen om psychotrauma’s te voorkomen. Als medewerker bij ARQ draag je hieraan bij. 

Invoelend: bij ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum zijn we invoelend en empathisch in ons werk. We helpen getroffenen van ingrijpende gebeurtenissen. Op een genuanceerde manier, zonder oordeel en met compassie. We luisteren naar de behoeften van cliënten, organisaties en overheden. Ook in ons werkgeverschap hanteren wij deze waarde en staat het welzijn van onze medewerkers voorop. 

Kritisch: bij ARQ zijn we kritisch en analytisch in ons werk. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze zorg, advies en onderzoek. Onze bevlogen onderzoekers en behandelaars werken nauw samen aan innovaties. We evalueren onze processen en resultaten en zoeken continu naar manieren om onze dienstverlening en samenwerking toekomstbestendig in te richten. Nieuwe initiatieven en ideeën worden gewaardeerd! 

Trouw: bij ARQ zijn we trouw aan onze patiënten, aan onze klanten, ons netwerk en aan elkaar. We staan achter onze waarden en we handelen altijd in het belang van hen met wie we samenwerken. We zijn trouw aan onze collega's en zorgen voor een ondersteunende en veilige werkomgeving. 

Kortom, bij ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum staan onze waarden centraal in ons werk. We zijn verbindend, hoopgevend, invoelend, kritisch en trouw. We bieden onze medewerkers een omgeving waarin deze waarden worden gestimuleerd en gewaardeerd. Als medewerker bij ARQ draag je bij aan onze missie en maak je impact. Je krijgt alle kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een maatschappelijk betrokken organisatie. Dus waar wacht je nog op? Kom werken bij ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum en maak samen met ons het verschil! 

Werken bij ARQ – jouw kans om impact te maken 

Ook werken bij ARQ?

Bekijk onze vacatures