Collega's vertellen

We stellen graag enkele toekomstige collega’s aan je voor die jou vertellen waarom ze voor een baan bij Arq gekozen hebben en met plezier naar hun werk gaan.

Het is mooi om een tijd mee te mogen lopen met mensen en te kijken hoe ik iets kan toevoegen waardoor zij weer verder kunnen.
Liesbeth Renckens
Klinisch psycholoog, manager hulpverlening en senior adviseur bij ARQ IVP
Ik voel me als sociotherapeut steeds competenter. Centrum '45 investeert in mij, nooit gedacht ooit terug in de schoolbanken te gaan!
Maarten Wielstra
Sociotherapeut bij ARQ Centrum'45
Het fijne van mijn functie vind ik dat ik veel contact heb met allerlei mensen en alleen in grote lijnen weet wat ik ga doen op een dag…niet 1 dag is hetzelfde, heerlijk!
Petra de Wit
Facilitair beheerder ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
Werken bij ARQ biedt mij ruimte om als klinisch psycholoog en hoofd van de blended poli 'out of the box' te denken in innovaties en onderzoek.
Tim Wind
Klinisch psycholoog bij ARQ Centrum'45
Omdat ik graag mensen help haal ik veel voldoening uit mijn werk. Soms is het emotioneel zwaar, maar gelukkig heb ik collega's die altijd voor je klaar staan.
Nelly Petrossian
Maatschappelijk werker bij ARQ Centrum'45
Ik werk bij ARQ omdat hier veel kennis, expertise en bevlogen collega's zijn. Hierdoor kan ik mijn passie, het werken met mensen met complex trauma en deze vooruit helpen, op een goede manier uitoefenen.
Marjolijn Engelhard
Beeldend Therapeut bij ARQ Centrum‘45
Het geeft een goed gevoel wanneer je iemand snel met een juiste hulpverlener weet te matchen.
Arko Roepert
Medewerker Binnendienst Hulpverlening bij ARQ IVP

Ook werken bij ARQ?

Bekijk onze vacatures